LibAir - One Team

Met LibAir zijn wij één hechte groep. Een mix van verschillende persoonlijkheden en vaardigheden zorgt ervoor dat wij elkaar als groep naadloos aanvullen. Hierdoor gaan onze collega's elke dag de extra mile voor onze klanten. Bij LibAir zijn onze mensen dan ook de de centrale motor van onze onderneming. Deze visie is geïntegreerd in ons DNA en onze groei voor de komende jaren zal waarborgen. 

Naast de huiscultuur focust LibAir op het inspelen van de dynamische vragen van de markt en de nood naar flexibiliteit. Hierdoor gaan wij actief opzoek naar nieuwe mogelijkheden, tendensen en oplossingen. Zo blijven wij ons zelf uitdagen en blijven wij uw betrouwbare partner voor een lange termijn. 

Als serviceonderneming begrijpen wij de noodzaak om uw productie draaiende te houden. Hiervoor zijn onze technici geografisch verspreid over België.
LibAir ondersteund met een 24/24 7/7 servicedienst zijn klanten verspreid over België en Luxemburg.

Founders

Frederik Libbrecht

Frederik Libbrecht is de oprichter van LibAir. 
Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de persluchtbranche, waaronder een succesvolle periode als manager. Met zijn sterke focus op klanttevredenheid en kwaliteit staat Frederik Libbrecht aan het hoofd van een dynamisch bedrijf dat de persluchtbranche blijft veranderen en verbeteren.

 fli@libair.be

 +32 489 77 00 79

 LinkedIn

Diether Van Damme

Mede-oprichter en verantwoordelijke voor het commerciële luik. Diether haalt zijn energie uit het uitbouwen en onderhouden van klantenrelaties.

Elke onderneming heeft zijn eigen cultuur en noden. 
Diether leert jullie graag kennen om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen.

 dvd@libair.be

 +32 492 09 23 22

 LinkedIn

Waar staat LibAir voor?

Uw perslucht, onze zorg

LibAir verzorgt alle aspecten van uw persluchtinstallatie.

Persoonlijke aanpak

Met LibAir als trouwe partner heeft u steeds dezelfde aanspreekpunten die op de hoogte zijn van uw bedrijf en uw persluchtinstallatie.

Duurzame klantenrelatie

Uw productieproces is belangrijker dan ooit.
LibAir denkt steeds op lange termijn om uw productierendement te waarborgen.

Officiële CompAir Distribiteur

CompAir DNA stroomt door onze genen!