CompAir Mobiele compressoren

De mobiele C-serie van CompAir

Bij LibAir kan u ook terecht voor de mobiele compressoren van CompAir. Deze mobiele compressoren zijn ontworpen voor de zwaarste werkomstandigheden. Met een wijde range aan debiet en drukmogelijkheden, staat steeds de juiste compressor voor u klaar.
 C- serie


CompAir C10 tot C270

Een mobiele compressor voor elke toepassing. De CompAir C-serie start vanaf 1m³/min tot 27m³/min. De standaard mobiele compressoren van C10 tot C140 kunnen een druk aan van 6bar(g) tot 14bar(g). 

De CompAir Turboscrew is een uniek design met dubbele turbo voor debieten vanaf 20m³/min en drukken tot 24bar(g). Dankzij de dubbele turbo toepassing verbruikt de CompAir Turboscrew tot 35% minder brandstof dan gelijkaardige compressoren.

Kortom, de ideale mobiele partner om te helpen zandstralen, luchtgommen, pneumatisch werkmateriaal aan te drijven of gewoon als tijdelijke back-up voor uw elektrische compressorinstallatie.


  Contacteer ons voor meer info

Wordt gebruikt in de volgende sectoren

Automotive icoon

Automotive

Chemicaliën icoon

Chemicaliën

Industriële productie icoon

Industriële productie

Bouw icoon

Bouw

Elektronica icoon

Elektronica

Algemeen icoon

Algemeen

Heeft u interesse in onze mobiele compressoren?


Dankzij het brede gamma van CompAir is er altijd wel een oplossing die naadloos aansluit bij uw noden. Onze professionals staan voor u klaar om u te helpen bij elk aspect van de producten en bijhorende diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken ernaar om van u te horen!

  Contacteer ons vrijblijvend